top of page

Huur de zep

Het feestpaleis van Dendermonde en omstreken! De Zep is een authentieke feestlocatie gelegen in één van de bastions op de Leopoldlaan in Dendermonde. Ben je dus op zoek naar een originele locatie voor jouw sweet 16, scoutsfuif, verjaardagsfeest,...?
Aarzel dan niet om ons te contacteren!

Informatie voor huurders

Welkom bij De Zep: Dé ultieme feestlocatie voor jouw evenement! Gelegen aan de bruisende Leopoldlaan 12 in het hart van Dendermonde, biedt De Zep een unieke en sfeervolle bunkerervaring voor al jouw festiviteiten.

Onze bunker is dé hotspot voor feestjes in de regio. Of je nu een verjaardagsfeest, jubileum, of een andere speciale gelegenheid viert, De Zep staat voor je klaar.

Voor slechts €200 kun je de bunker huren en jouw gasten trakteren op een onvergetelijke tijd. De huurprijs omvat niet alleen de ruimte zelf, maar ook de beschikbaarheid van onze handige toog met tapinstallatie en koelkasten. Hierdoor ben je verzekerd van een vlotte drankenservice en blijven alle drankjes heerlijk gekoeld. Sanitair is ook aanwezig.

Wil je jouw feest naar een hoger niveau tillen met de juiste muzikale sfeer? Voor een extra €85 kun je gebruik maken van onze hoogwaardige boxen en versterkers. Houd er wel rekening mee dat er geen mengpaneel beschikbaar is, dus zorg ervoor dat je jouw afspeellijsten of muziek op een geschikt apparaat hebt voorbereid.

Neem contact met ons op om beschikbaarheid te controleren en te reserveren.

Bedankt voor je aanvraag! We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

bottom of page