top of page

za 14 sep

|

Dendermonde

ScoutsBBQ

Geniet op onze jaarlijkse BBQ van een heerlijke maaltijd en een streepje muziek. Gooi erna de dansbeentjes los op onze Bosfuif.

ScoutsBBQ
ScoutsBBQ

Tijd en locatie

14 sep 2024, 17:00 – 21:00

Dendermonde, Tragel 7, 9200 Dendermonde, België

Gasten

Over het evenement

Beste ouders, leden en sympathisanten,

Na een jaar bomvol plezier luiden we het nieuwe scoutsjaar weer in op 14 september 2024. Traditioneel organiseren wij vanaf donderdag 12 september onze zomerbar. We sluiten de festiviteiten af op zaterdag met een overheerlijke barbecue vanaf 18u.

We geven opnieuw het beste van onszelf. Tijdens de BBQ krijgt u een hemels aperitief, een traditioneel en op ambachtelijke wijze geproduceerd bord soep, een heerlijk barbecuediner met groenten buffet en een lekkere koffie met gebak als smakelijke afsluiter. Inmiddels kunnen we ook al meedelen dat ook dit jaar de wijnkaart weer door de fijnproevers Tastebuds zal worden samengesteld en we net als vorige jaren overheerlijke bieren mogen serveren van Witkap!   

Voor het eten hebben we drie opties:  

- 3 vleesjes: € 19  

- 2 vleesjes: € 16  

- Vegetarisch: € 16

Maar er is meer… veel meer. Ook het textielcomité staat zaterdag voor jullie klaar. U kunt de hele avond opzoek gaan naar dat ene uniformstuk dat nog ontbrak of een hele stock dassen aankopen (vermits deze af en toe wel kunnen verdwijnen… wanneer u uw kind komt ophalen van de scouts). Ook het kampvuur zal weer sfeervol branden, terwijl lokale talenten de muziek verzorgen. Voor de kinderen is er een springkasteel en randanimatie voorzien.   

Ten slotte bieden we naar oude gewoonte nog de kans om een dansje te placeren op onze legendarische Bosfuif, dit is inbegrepen in de prijs.

De inschrijvingen sluiten op donderdag 12 september om 20u. 

Let op: uw inschrijving is pas compleet nadat u heeft betaald. Dit kan door het juiste bedrag over te schrijven naar het rekeningnummer BE21 7360 1125 5603. Vermeld in de mededeling de naam en het aantal.  

Voor meer vragen kunt u terecht bij bbq@scoutsdendermonde.be 

De leidingsploeg zit alvast op hete kolen om samen met iedereen een nieuw en onvergetelijk scoutsjaar te beleven.

We kijken er alvast naar uit om u te verwelkomen!

Een stevige linker en tot dan,

De leiding

Tickets

  • 3 Vleesjes

    € 19,00
  • 2 Vleesjes

    € 16,00
  • Vegetarisch

    € 16,00

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page